Geplaatst in DIY voor jou, Geluk van LadyBug, Reviews, Snailmail

Gestempelde visitekaartjes

Durf jij te stempelen? Ik geef toe, het is elke keer weer spannend. Vooral bij de houten variant. Maar oh, het is zo leuk! Én praktisch. Zeker in het geval waar ik ze voor gebruik.

Misschien weet je al dat ik mijn eigen shop heb? Zo niet, neem eens een kijkje. Het is een non-profit shop, want de opbrengsten gaan naar goede doelen. Regelmatig doe ik uitverkoopjes om de kosten voor mijn site en verpakkingsmaterialen te kunnen dekken, maar budget blijft er eigenlijk niet over. Ik ga daarom vaak voor low bugdet visitekaartjes, tenzij deze me worden gesponsord. In dit geval waren mijn visitekaartjes op, en vond ik het wel weer tijd voor iets nieuws.

Een visitekaartje moet uitnodigend zijn. Máar ik vind het ook leuk als deze recyclebaar is. Daarmee bedoel ik dat het kaartje ook echt bruikbaar is. Niet alleen leuk voor de klant, maar ook direct een reminder aan mijn shop als hij daadwerkelijk wordt gebruikt. Ik deed dit bij mijn vorige visitekaartje al, en vond dit voor herhaling vatbaar.

Iets laten drukken wilde ik niet. Ik had net mooie flyers laten maken door Anouk, dus mijn budget liet dat gewoon niet toe. Maar toen bedacht ik dat stempelen natuurlijk wel kan! Het voordeel hiervan is dat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken.

Bij Een Papiertje! kocht ik een hele stapel mini’s (A7-formaat). Deze zijn gemaakt van gerecycled papier, hebben aan de voorkant een mooie pastel regenboog rand en een blanco achterkant. Perfect voor leuke bedank -en visitekaartjes. Voor visitekaartjes snijd ik ze doormidden. Als bedank kaartje laat ik ze in de originele grootte, zodat er op de achterkant nog ruimte blijft voor een persoonlijk berichtje.

En dan nu ….stempelen! Hiervoor gebruik ik drie verschillende stempels van Durf te stempelen. Hier vind je de leukste (post)stempels met onder andere toffe designs van Anke Panke. Voor mijn zelfgemaakte visitekaartjes gebruik ik de stempels om de voorkant van de kaartjes te versieren. Ze passen helemaal bij mijn shop en liefde voor post! Op deze manier maak je een origineel mini (visite)kaartje die ook nog eens opnieuw kan worden gebruikt bij snailmail.

Bij Durf te stempelen vind je overigens nog veel meer stempels in allerlei verschillende thema’s. Naast de houten stempels zijn er ook clear stamps en leuke stationery producten aan het assortiment toegevoegd. Kortom, de shop om dé stempel te vinden die jij zoekt!

Waar gebruik jij graag stempels voor? 


Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Durf te stempelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s