Geplaatst in Reviews

Mannelijke stationerylover!

De meeste stationery liefhebbers zijn vrouw. Toch?! Maar hoe tof is het dat ik een jonge man heb gevonden die niet alleen van stationery houdt, maar dit ook nog eens ontwerpt. Bij hem vind je de meest schattige papergoodies.

Na een moeilijke periode op de middelbare school, kwam Marvin door zijn autisme en angststoornis,  thuis te zitten. Maar hij benutte zijn tijd nuttig. En nog steeds. Want zo ontstond Studio Marvin. Lees hieronder zijn verhaal:

Ik ben Marvin! 19 jaar oud en sinds januari 2019 begonnen met mijn bedrijf Studio Marvin! Ik doe dit fulltime! Zo super tof! Ik ben dus 19 jaar; vrij jong om je eigen bedrijf te hebben, maar ik zit al een aantal jaar thuis! Ik heb Autisme en een angststoornis. Hierdoor heb ik een hele moeilijke periode gehad op mijn middelbare school. Het is hier helemaal mis gegaan en kwam uiteindelijk dus thuis te zitten..
In die periode was ik heel veel bezig met creatief zijn! Knutselen, verven en illustreren deed ik dagelijks om de dag door te komen! Toen kwam eigenlijk langzaam het idee om Studio Marvin op te zetten en dit vanuit huis te runnen! Ik had totaal niet verwacht dat mijn bedrijf al zo snel, zo lekker ging draaien! Dus eigenlijk is dat een beetje mijn verhaal achter mijn bedrijf!
Inmiddels heb ik mijn eigen werkplek aan huis. Ik woon nog bij mijn ouders, samen met mijn broer en hondje Tommy! We hebben het tuinhuis omgebouwd tot kantoor/atelier. Zo ontzettend fijn om mijn eigen plek te hebben!
Naast mijn webshop ben ik enorm gek van stationery, notitieboekjes en planten; ik heb er meer dan 15 in mijn atelier staan . Daarnaast ben ik dol op koffie, vooral cappuccino’s!!!
Ik ben momenteel dus echt dagelijks bezig met Studio Marvin! Bestellingen inpakken, illustreren, nieuwe producten maken… ga zo maar door! Als je wat meer over mij wilt weten kan je mij volgen op Instagram. Daar post ik dagelijks stories over mij en mijn leven en toffe behind the scenes! Wie weet tot daar?

Ik vind het dus zo tof, én knap, dat Marvin gewoon zijn dromen najaagt. Niet bij de pakken neer gaan zitten, maar uitgaan van wat wél kan! Ik volg Marvin al sinds dat hij zijn shop opende en het is zo inspirerend en mooi om te zien hoe hij groeit. Zijn stationery producten zijn uniek met een geheel eigen stijl. Producten van Marvin herken je dan ook meteen. Ik ben vooral weg van de leuke kleine sticker(boekje)s die hij maakt. Sinds kort kun je er ook terecht voor buttons. Kun je geen genoeg krijgen van al deze leuke papergoodies? Dan is de Advent Kalender Box misschien iets voor jou?! DEze ontwikkelde hij samen met Mélanie van Atelier of Curiosity. Ik heb er zelf ook eén besteld en ben erg benieuwd.

Marvin steunt regelmatig de Verrassingsdoosjes uit mijn shop door leuke producten te sponsoren. Ook met Verrassingsdoosjes Winter doet hij weer mee. Vergeet je niet mee te bieden begin december? Zo kunnen we een mooi bedrag ophalen voor Stichting de Vrolijkheid.

Ken jij Studio Marvin al?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Marvin

7 gedachten over “Mannelijke stationerylover!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s