Geplaatst in Art Journaling

Art Journal #4

De vorige keer schreef ik al dat ik fan ben van de kleurrijke producten van Art by Marlene. Onderdeel van Studio Light. Laatst heb ik via een Facebook groep een heel tof journal pakket kunnen overkopen met onder andere producten van Art by Marlene. Daar kwam deze spread uit.

In het pakket zaten ook drie flesjes Nuvo Mica Mist. Ik kende dit product nog niet, maar omdat ik de Shimmer Powders van Nuvo al wel ken, leek ook dit me heel mooi en fijn om mee te werken. Op YouTube heb ik wat filmpjes opgezocht en kwam erachter dat je de mist heel goed kunt gebruiken in combinatie met stencils.

Stencils had ik nog liggen van de Action. Ik gebruik ze niet vaak, dus leuk om er nu echt een bestemming voor te hebben! Het werkt heel simpel; je legt je stencil over het papier en sprayt de mist er als het ware overheen. Omdat de mica mist vrij nat is, raad ik wel aan om het te drogen met een heat tool. Zodra het droog is, zie je het glinsterend ‘shimmer’ effect heel goed! Het drukt overigens niet door in je journal. Wel de flesjes even goed heen en weer schudden van tevoren. Zo krijg je het mooiste effect!

78892FE2-A082-453C-A738-76DB25B15564

Ik gebruikte twee verschillende stencils om een achtergrond te maken op de linkerpagina van mijn journal met twee verschillende kleuren. Roze en groen. Op de rechterpagina maakte ik een achtergrond met Nuvo Shimmer Powder en linksonder een klein stukje met een geel gelatos krijtje. Toen alles goed droog was, heb ik plaatjes bij elkaar gezocht uit de vier stansblokken van Art by Marlene. In elk boekje zitten 20 gestanste vellen met allemaal verschillende diecuts. Elk ontwerp zit er twee keer in. Vind ik persoonlijk heel fijn!

Hoe vind jij mijn spread geworden?
En gebruik jij weleens de Nuvo Mica Mist?

5 gedachten over “Art Journal #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s