Geplaatst in Art Journaling, Open dagboek

Sint in mijn journal

Nog even, en de Sint vertrekt weer. Morgen vieren wij pakjesavond met de kids. Vind dat altijd zo gezellig. Na school samen pepernoten bakken, daarna het Zapp Sinterklaasfeest kijken en ‘s avonds verrast worden met een zak vol cadeautjes. Hoewel we dat dit jaar denk ik een beetje anders aan gaan pakken met Malle Pietje en al zijn fopcadeautjes.

Morgenavond staat er wel een zak voor onze deur, maar zonder cadeautjes. Natuurlijk ligt er onderin een briefje met “GEFOPT, Groetjes Malle Pietje”. Maar dat is niet alles natuurlijk. Want op dit briefje staan aanwijzingen met waar de échte cadeautjes verstopt liggen. Zo komt het dan uiteindelijk allemaal goed! Hihi!

CCA7EA3C-4A04-455A-A1C3-3E3E6DAB9C6B

Omdat ik Sinterklaas altijd zo’n gezellige periode vind, besloot ik er een spread van te maken in mijn Memory Journal. Hiervoor gebruikte ik Sinterklaas tape die ik vorig jaar bij de Hema kocht. De die cut plaatjes komen van ACreaLife en Loved by Gaby. De worteltjeskaart die je op de achtergrond ziet is een kaartje van broodtrommelliefde.nl Ik vond hem wel heel toepasselijk bij Sinterklaas. Het gele papier met witte huisjes is een zakje van Leuk Verpakt. Hier scheurde ik een stukje vanaf en heb ik er zo ingeplakt.

Hoe vieren jullie Sinterklaas? Of heb je het al gevierd?
Zo niet, heel veel plezier morgenavond!

2 gedachten over “Sint in mijn journal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s