Geplaatst in Algemeen

Puzzel je warm! #winactie

Wat is er nou fijner om in de winter, wanneer het buiten vriest of sneeuwt, gezellig met je kids aan de eettafel te zitten, kleurpotloden erbij, koekje, thee en natuurlijk een puzzel doeboek van Denksport?

Onze dochters mochten van Denksport Junior weer een fantastisch (dik) doeboek reviewen. Daar zeggen zij geen nee tegen. Zodra zij uit school komen, blijven ze 9 van de 10 keer na het drinken en koekje eten aan tafel zitten om lekker te kleuren of knutselen. Dan is zo’n doeboek natuurlijk ideaal.

Onze jongste dochter, net 5 geworden, kreeg het Super Dino Doeboek. Zodra hij hier op de deurmat viel, is ze er direct in begonnen. Het boek is eigenlijk voor kinderen vanaf 6 jaar, dus sommige puzzeltjes zijn voor haar nog wat lastig. Máár met wat hulp van mama, is dat geen probleem. Dit is de allereerste editie van het dino doeboek, een gloednieuwe variant dus. Leuk van deze editie is dat er in het midden van het boek een kartonnen bouwplaat zit om je eigen 3D dinosaurus te bouwen. Daarnaast zit het boek vol met leuke dinoweetjes en moppen. Super origineel! Het boek verschijnt 4x per jaar en is zeer geschikt voor de echte dino liefhebbers.

Onze oudste dochter is aan de slag gegaan in het Winter Doeboek, en wat is ie dik met zijn 160 pagina’s! Hier kan je dus echt heel wat uurtjes in vooruit. Heerlijk in de kerstvakantie straks. Er zitten veel verschillende puzzeltjes in, helemaal passend bij thema winter. Sudoku’s in, lijnpuzzels, woordzoekers, zweedse puzzels en ga zo maar door. Lekker veel afwisseling dus. En om dat hoofdje even te laten ontspannen, zitten er natuurlijk ook mooie winterse kleurplaten in. Het boek is voor kinderen van 6 tot 10 jaar, die hier zeker weten de hele winter puzzelplezier aan zullen beleven!

// WINACTIE //
Ik mag één exemplaar van het Winter Doeboek weggeven. Leuk als kerstcadeautje onder de boom, of gewoon zomaar. Wil jij kans maken? Laat dan in een reactie hieronder weten voor wie jij dit boek graag zou willen winnen. Voor meer winkans kun je ook meedoen via mijn Facebook en/of Instagram pagina. Op maandag 16 december maak ik om 20u via mijn social media kanalen de winnaar bekend.

Houden jouw kinderen/neefjes/nichtjes ook van puzzel doeboeken?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Denksport Junior

9 gedachten over “Puzzel je warm! #winactie

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochter van 7. Zij is dol op zulke puzzelboekjes. Sudoku is haar favoriet maar ik zie dst hirr zoveel leuks in zit dat we de vakantie wel goed zitten gaaf hoor!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s