Geplaatst in Reviews, Snailmail

Post van Suus + winactie

Dat je het als pubermeisje heel erg moeilijk hebt, weinig mensen ziet, maar gelukkig wel regelmatig post ontvangt. Dat sleepte Suzanna, ofwel Suus, door haar diepe dalen heen. Er werd écht aan haar gedacht. En zo ontstond haar liefde voor post. Een manier voor verbinding met anderen.

Inmiddels heeft Suus haar eigen shop. Met jawel, postkaarten! Maar ook stickers, zakjes, labels, notitieboekjes. Kortom, alles om van jouw post een waar feestje te maken. Snailmail zeg maar. Suus verkoopt kaarten van verschillende merken, maar heeft ook haar eigen kaartenlijn opgezet.

Suus

Je herkent haar kaarten aan de kleurrijke watercolor achtergronden en pakkende teksten. Teksten die je motiveren, aanmoedigen en steunen. Precies wat Suus wil bereiken, omdat dat haar ook altijd zo geraakt en geholpen heeft. En heb je speciale verzoekjes? Laat het haar dan weten, want ook hier staat ze voor open.

Op dit moment is Suus met zwangerschapsverlof en heeft haar shop tijdelijk gesloten. Máár na haar verlof (maart) gaat ze met veel plezier weer voor jullie aan de slag en pakt ze met liefde al jullie bestellingen weer in. Wél mag ik –in de tussentijd- jullie verblijden met een setje prachtige Post van Suus postkaarten.

Ik mocht van Suus vijf kaarten uitkiezen om weg te geven aan jullie. Op de foto zie je de kaarten die ik gekozen heb. Deze teksten spraken mij het meeste aan. Simpel, maar veelzeggend. Ze zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om in te lijsten of in een kaartenhouder te zetten. Als reminder voor tijdens je mindere dagen.

postkaartenset1

Wil jij kans maken op deze prachtige set? Ga dan naar mijn Instagram account. Daar lees je onder de bijbehorende post hoe je kans maakt. Uiteraard kun je Post van Suus volgen op Facebook en Instagram. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief, want zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en krijg je als eerste te horen wanneer de shop weer open gaat.

Welk kaartje vind jij het mooist?

5 gedachten over “Post van Suus + winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s