Geplaatst in Geluk van LadyBug, Reviews

Ontwerp het zelf!

Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik een non-profit shop. Natuurlijk deel ik hier graag flyers van uit tijdens beurzen en bestellingen. En aangezien deze er snel doorheen vliegen, was het tijd voor nieuwe. Ik laat ze je zien!

Zo’n twee jaar geleden liet ik flyers maken door Anouk van Nouk-San. Ze maakte een prachtig ontwerp en heb deze met veel trots uitgedeeld. Maar zoals ik al schreef was ik toe aan nieuwe. Gelukkig kon ik drukwerk bestellen door heel simpel hetzelfde ontwerp te maken in de online editor van drukwerknodig.nl. Het is echter ook mogelijk een PDF-bestand te uploaden, maar dat is niet aan mij besteed.

hierboven zie je de online editor van drukwerknodig.nl

In koos dus voor de online editor. In dit programma, gekoppeld aan de site, kun je voor zowel een leeg als gevuld template kiezen. Zelf heb ik gekozen om blanco te beginnen en zelf het ontwerp te maken. Voor iemand als ik, die geen verstand heeft van programma’s als Photoshop, is zo’n online editor een onwijs fijne uitkomst. Je kunt niet alleen heel gemakkelijk tekst toevoegen, maar ook je eigen foto’s uploaden. Door de vele keus uit lettertypes en cliparts die je kunt toevoegen, kun je geheel je eigen stijl terugbrengen in je ontwerp.

Naast flyers zijn er nog veel meer producten te ontwerpen. Zo kun je je eigen ontworpen visitekaartjes drukken, maar ook stickers, boeken en kaarten. Leuk als je bezig bent met je eigen stationery lijn of een boek aan het schrijven bent! Je kunt zeker zijn van een snelle levering en persoonlijke service!

Weten wat er aan de andere kant van de flyer staat?
Neem dan even een kijkje op mijn Instagram.

Wat vind jij van de flyers?

Deze blogpost is tot stand gekomen i.s.m. drukwerknodig.nl

Een gedachte over “Ontwerp het zelf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s