HANDLETTERING SWAP

Aankondiging_swap-KIDS

WEGENS GEBREK AAN INTERESSE, ZIJN DE INSCHRIJVINGEN VOOR HANDLETTERING SWAP KIDS GESLOTEN! Dit najaar zal er een nieuwe swap worden georganiseerd voor volwassenen!

Is jouw zoon of dochter -misschien wel net als jij- dol op handletteren? Geef hem of haar dan nu op voor de Handlettering Swap KIDS. In 2017 heb ik samen met Tessa van The DIY Life drie edities van de Handlettering Swap georganiseerd. Een enorm succes. Nu dus voor het eerst ook voor kids van 8 t/m 12 jaar. Helaas kan Tessa deze editie niet mee organiseren vanwege haar verhuis -en trouwplannen dit jaar, maar in het najaar komen wij samen terug met een volwassenen editie.

Nu dus eerst een kids editie. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Uiteraard houd ik bij het koppelen rekening met de leeftijd. De swap valt precies in de voorjaarsvakantie, ideaal dus om er dan heerlijk mee aan de slag te gaan.

Kinderen kunnen alleen worden aangemeld door hun ouder(s)/verzorger(s). Er wordt dan ook bij aanmelding gevraagd om het mailadres van de desbetreffende ouder(s)/verzorger(s). Alle informatie wordt vervolgens ook naar dit mailadres verzonden. De swap is kleiner opgezet dan de volwassenen Handlettering Swap. Het is de bedoeling dat er 5 items worden verstuurd, waarvan er één gekocht is.
Hieronder vind je een overzicht:

Verplichte items – Handlettering Swap KIDS
Deze items stuurt je zoon/dochter met de swap mee
1. Ansichtkaart met persoonlijk berichtje voor de ontvanger
2. Fineliner
3. Twee postkaarten met geletterde quote
4. Vijf stickers met geletterde woorden of korte zinnen
5. Vijf labels met geletterde woorden of korte zinnen

Enthousiast geworden? Lees hieronder nog alle belangrijke aanvullende informatie. LET OP: geef je zoon/dochter alleen op als hij/zij zelf ook daadwerkelijk gemotiveerd is om mee te doen!

BELANGRIJKSTE VOORWAARDEN
– De deelnemer is tussen de 8 en 12 jaar oud
– De deelnemer woont in Nederland
– De deelnemer verklapt -tot aan uitpakdatum- niet wie zijn/haar swapmaatje is
– De deelnemer houdt zich aan de items van de lijst
– De deelnemer houdt zich aan de vaste verzend -en uitpakdatum
– De deelnemer verstuurd de swap als brievenbuspakje
– De deelnemer en/of ouders moeten Handlettering Swap volgen op social media
> Doe je mee via een Instagram account? Zorg dat deze openbaar staat                                      > Maak desnoods een speciaal swapaccount aan!
– De deelnemer maakt kosten voor aanschaf items en verzending van de swap!

BELANGRIJKE DATA
Wanneer je je zoon of dochter inschrijft, ontvangt hij/zij op 17 februari de gegevens van zijn/haar swapmaatje. In het geheim maakt jouw zoon of dochter een swap voor diegene. Probeer hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de opgegeven wensen. Tussen 10 en 12 maart versturen alle deelnemers de swap naar hun swapmaatje. Vervolgens pakt iedereen op zaterdag 17 maart zijn/haar swap uit en deelt deze met een foto op social media.

LOTERIJ
Bij het invullen van het inschrijfformulier wordt er gevraagd naar het lievelingsnummer van je zoon of dochter. Deze geldt als lotnummer. Er worden na de swap -in de eindevaluatie- drie prijzen weggegeven middels een loterij. De drie winnende lotnummers ontvangen één prijs van Handletters, Inpakken & Uitdelen of Carla Kamphuis.

VRAGEN
Wil je je zoon of dochter graag aanmelden, maar heb je nog een aantal vragen? Mail dan naar handletteringswap@outlook.com Ik zal je vraag z.s.m. beantwoorden.

 

Founder: Daniëlle Coenraats
Co-founder: Tessa Kuipers
© Handlettering Swap

Advertenties