Geplaatst in Reviews, Snailmail

Ei love Holland: winactie!

Als snailmailers en postcrossers zijn we dol op nieuwe items. Stickers, kaarten, briefpapier, noem maar op. Ik kan je vertellen dat er, speciaal voor de postcrossers, sinds kort een hele nieuwe lijn is uitgebracht. Wie doe jij binnenkort de groeten uit Holland?

“Ei, ei, ei en we zijn zo blij, want Studio Schatkist dacht aan postcrossers, en dat maakt ons blij, ei ei!”. Ja, echt waar! Het is Studio Schatkist die ons blij maakt met een gloednieuwe,  originele en vrolijke postcrossing lijn. Maar wat is postcrossing eigenlijk?

 

 

De meesten die mijn blog bezoeken zullen het wel weten, maar toch even een korte uitleg. Postcrossing is simpel gezegd een internationaal briefkaart-uitwisselingsproject. Er doen hier ruim 200 verschillenden landen aan mee. Via de site postcrossing.com kun je je aanmelden en adressen opvragen om kaartjes naar toe te sturen. Uiteraard ontvang je zelf ook kaartjes van andere postcrossers uit heel de wereld. Zo kun je allerlei verschillende en bijzondere kaarten sparen.

01bd0936-ffff-488c-9f72-55cd20aa55b8Natuurlijk is de postcrossing lijn ook heel geschikt voor niet-postcrossers. Het is echt lekker Hollands. De lijn is te herkennen aan de wit en lichtblauw gestreepte achtergrond met illustraties in de typische Hollandse kleuren rood, wit en blauw. Alles producten zijn los verkrijgbaar in de shop, maar je kunt ook een pakket bestellen. Zo ben je veel voordeliger uit. In het pakket zitten 3×2 postkaarten, een schrijfblok en 3×5 bijpassende sluitstickers. postcrossing-pakket

// WINACTIE GESLOTEN//
Jullie boffen, want ik mag van eigenaressen Margriet en Renske een variatie op het postcrossing pakket weggeven. Deze bevat een schrijfblok, 3 verschillende postkaarten en 3×3 sluitstickers. Wil jij nou kans maken? Doe dan het volgende:

1. Like de winactie via mijn Instagram of Facebookpagina
2. Laat op social media in een reactie weten wat jij echt typisch Hollands vindt
3. Tag in een reactie op social media minstens één vriend(in)

Natuurlijk zouden we het superleuk vinden als je ons volgt en de winactie deelt, maar dit is niet verplicht. Wacht niet, en doe meteen mee!

Kende jij deze nieuwe postcrossing lijn al?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Schatkist
Advertenties

4 gedachten over “Ei love Holland: winactie!

  1. Wat een mooie set mag je weggeven van studio scharkist. Deze set is ook heel leuk voor snailmail en met de blok en sluitstickers zou ik een mooie kasrt majen. Heb nu al een idee. Masr eerst masr eens proberen zo’n leke set te winnen. (Ik ken studio schatkist door instagram). Ik wens iedereen veel succes en wil joue ( Danielke) en studio schatkist bedanken voor deze leuke actie. Zo nu naar je insta acount.👍😘🍀🤞

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s